Voor wie

Voor iedereen die blokkades ervaart. MatriXcoaching en oplossingsgerichte coaching is kortdurend meestal 1 tot 3 sessies. Het is geschikt voor volwassenen, jongeren, kinderen en ouderen. Een verwijzing door de huisarts kan, maar is niet noodzakelijk.

Oplossingsgerichte coaching is in te zetten bij:

Angsten, fobie├źn, slaapproblemen en nachtmerries angst voor dieren,tandarts of het ziekenhuis, angst voor water, bang in het donker, enge dromen of andere onrust waardoor slapen niet lukt. Fobie voor kleine ruimtes, hoogtevrees, vliegangst of angst voor auto rijden, paniekaanvallen of faalangst. Vaak is een angst ontstaan vanuit eerdere (traumatische) ervaring of zelfbedacht beeld. coaching bied zich op de kern van deze problemen, die je vervolgens leert loslaten of neutraliseren.

omgaan met emoties boosheid,onzekerheid en verdriet zijn bijvoorbeeld emoties die je kunnen blokkeren soms voelt het alsof je er door overspoelt raakt en er geen vat meer op hebt. De coaching helpt jou te ontdekken hoe dit intern werkt bij jou. Als coach bied ik de tools op weer grip op emoties te krijgen.

Leerproblemen