Tarieven

Tarieven coaching:

Het tarief voor een telefonische coaching door MatriXcoach Zeeland is €85,00 

Het tarief op de praktijk of bij U thuis is €105,00

Kilometer vergoeding is €0,40 ct/km

‘Strippenkaart’ bestaande uit drie consulten: b.v hoofd leeg maken (opruimen), opruimen van ‘littekens’ verleden en toekomst, evaluatie €240,00 

‘Strippenkaart’ bestaande uit 3 consulten meerdere trauma,s/problemen oplossen €250,00

‘Strippenkaart’ voor kinderen bestaat uit drie consulten hoofd opruimen, schoolhoofd inrichten, opruimen van ‘gedoetjes’ en evaluatie gesprek  met ouder en kind  €240,00

Jaarkaart : Daarmee krijg  je een jaar lang bergeleiding  en zo nodig 1 op 1  sessies, de jaarkaart kost €380 euro jij bepaalt dus zelf wanneer je een sessie wil plannen om een probleem, trauma, faalangst, of vol hoofd weg te laten coachen. Ook garandeer ik in noodsituaties een coaching binnen 48 uur. 

Workshop hoofd opruimen: (rust in je lijf en in je hoofd) €50,00 p.p   

Telefonisch consult of videobellen mogelijk (net zo effectief als op de praktijk of aan huis cliënt). Afspraken dienen  dan vooraf te zijn betaald.

Helaas is een vergoeding door de ziektekostenverzekering niet mogelijk. Wel zijn de trajecten kort en effectief. waardoor je snel verder kunt.

Betaling vind plaats voor aanvang van de sessie,tenzij anders is overeengekomen.

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u deze uiterlijk  24 uur van de voren te annuleren. Afspraken die niet tijdig  worden geannuleerd, zullen in rekening gebracht worden.

Waar je dus al jaren mee rond loopt kan al voor 85,00 euro opgelost zijn!