Over mij

Wie is MatriXcoach Zeeland?  Sleutel van het brein? Ik ben Eulah van de Leijgraaf (1976) Ervaringsdeskundige en o.a gecertificeerd PSYCH-K facilitator, MatriX professional, Havening, EMDR, therapeut. Ik woon samen met mijn man, paarden en honden op de boerderij in Grijpskerke. Vanaf ongeveer mijn 16 jaar werd ik ziek en kreeg ik ME.

Na jaren allerlei doktoren, medicijnen, supplementen, revalidatie, en therapie  wat mij niet hielp kwam ik in aanraking met de technieken en methoden waar ik nu zelf mee werk. ik stond perplex! Het heeft mij heel veel gebracht, en heb nu zoveel meer rust in mijn hoofd en lijf waardoor ik meer energie heb.

“Wat een onwijs mooi is dit”

We paste het toe en merkte op dat dit enorm krachtig was en zoveel te bieden had. Ik wist het zeker ….dit wilde ik gaan doen.

Heel mijn leven lang zorg ik voor mensen en dieren, Heb ook altijd gewerkt in de verpleging. Ook heb ik SPH gevolgd, maar ik kwam er niet echt uit wat ik wilde. NOU DIT DUS!!

Ik ben o.a een gecertificeerd PSYCH-K facilitator, MatriX professional, Havening, PMDA en EMDR therapeut en mijn passie heb ik gevonden!! Mensen blij maken en helpen. Ze lekker in hun vel doen zitten!  Verlossen van allerlei problemen zodat ze weer kunnen ontspannen.