Klantervaringen

Cliënte Arnika S.
Ik heb vreselijke dingen meegemaakt en heb ze nooit verwerkt. Ik sliep er niet van en vroeg mij af hoe mijn leven verder moest? Zou ik ooit weer vol in het leven kunnen staan? Mijn huisarts schreef mijn pillen voor… via via kwam ik bij de MatriXcoach Zeeland terecht. Ik hoefde niks te vertellen over alle nare situaties die ik had meegemaakt. Na het gesprek merkte ik dat ik echt rust in mijn hoofd had zelf wanneer ik het terug haal zijn de herinneringen niet  meer pijnlijk maar neutraal.
Super bedankt! Eulah van de Leijgraaf

Cliënt B. Schipper
Van af het moment dat ik met de behandeling ben gestart zijn mijn paniekaanvallen weg, is de verwarring verdwenen en sta ik niet meer met mijn mond vol tanden, Het is een enorm verschil in hoe ik mij voel en hoe ik nu onder hoge druk omstandigheden benader. Het nieuwe vertrouwen wat ik nu heb is onbetaalbaar.

Cliënt F.L.
Het gaat enorm goed met mij. Heb een veel leger hoofd , meer rust en minder moeten, Ook pas toen ik woedend was. toen heb ik alle boosheid opgeruimd dat helpt ook goed. Ook ben ik door het gesprek beter voor mijzelf gaan zorgen en geef nu veel meer mijn grenzen aan.

C.Hazelbag
Na een telefonische sessie van ongeveer een half uur ging ik van mega chaotisch hoofd naar Rust! Geen plagende gedachtes meer geen chaos meer. Echt heel bijzonder dat het zo snel kan veranderen. Ik pas nu als ik weer last heb van plagende gedachtes de geleerde methode toe en ben dan na ongeveer 5 minuten weer mega rustig zo bijzonder dit!

Cliënt M. de R
Zo vreselijk veel ellende meegemaakt jaren bij de psycholoog gelopen. Helaas had ik enorm veel problemen met mijn zelfvertrouwen, door de trauma,s die ik had meegemaakt. En nu na 3 sessie,s ben ik ik eindelijk wie ik wil zijn zelfverzekerd, geen angstaanvallen meer. Zo enorm dankbaar had ik dit maar eerder ontdekt. Nu kan ik gaan doen wat ik al jaren had willen doen leven!

Cliënt B.F

Zo verbaasd even een sessie van denk 20 minuten en ben nu van mijn trauma af, ik had hier al vanaf kind af aan enorm last van. Vaak hulp gezocht helaas! En nu ik kan het beeld niet eens meer terug halen .

Cliënte M.H

Mijn vader heb ik dood gevonden, ik was totaal de kluts kwijt en al heel lang, gelukkig ben ik via via bij de MatriXcoach Zeeland terecht gekomen. Het heeft mij zo goed geholpen. onwijs bedankt Eulah